Linjefag

#KERTEMINDE adventure crosstraining dans dykning fotoogfilm golf itogmedie kampsport kunst madoggastronomi musik robotteknologi science sejlads tekstilogdesign

På Kerteminde Efterskole har du mulighed for at have tre forskellige linjefag i løbet af dit skoleår. På den måde kan du sammensætte dit helt eget efterskoleophold. I ét linjefag kan du f.eks. dyrke din interesse, og i de to andre linjefag kan du prøve noget, som du aldrig har prøvet før, og måske finde ud af, hvad du ellers har talent for og synes er sjovt.

Er du typen, som godt kan lide at udfordre dig selv på mange forskellige planer, så er Kerteminde Efterskole på Fyn noget for dig.

På Kerteminde Efterskole vægter vi, at du får mulighed for at prøve tre forskellige linjefag i løbet af skoleåret. Det giver dig rig mulighed for at afprøve dine færdigheder indenfor musik, kreativitet, sport, naturvidenskab, vandsport, friluftsliv og adventure.

Er der fag, du brænder specielt for, har du i nogle fag mulighed for at ønske det flere gange i løbet af året. I de tre linjefagsperioder har du mulighed for at fordybe dig flere timer ugentligt med det, du brænder for.

Det er op til dig at kombinere de fag, du finder interessante, dog kan et hold være fyldt op eller kun optræde én gang om året. Formålet med valgmulighederne er at give dig flere gode oplevelser og nye færdigheder.

“Jeg har valgt at starte på Kerteminde efterskole, fordi man har chancen for at vælge flere forskellige valg- og linjefag om året. Jeg er en person, der godt kan blive hurtigt træt af ting, og jeg elsker nye ting og udfordringer, så jeg tænkte, det var lige noget for mig!”

– Elev på Kerteminde Efterskole

#KERTEMINDEEFTERSKOLE

💚EFTERSKOLELIV💚
🌟 Dagens aktivitet stod på fælles gåtur til Bregnør Havn, hvor flere elever tog en frisk badetur ☀️ Der blev grinet, hygget og nydt det gode vejr! 🌊
#kertemindeefterskole #efterskole #efterskoleliv #efterskolelivet
...

166 0